Dijous, 26 de setembre 2019. Conferència: Què li passa al clima? – ¿Qué le pasa al clima?

A les 19:30 hores, a la seu de Plural-21.

A càrrec de:

NÚRIA CONESA, de l‘Associació Catalana Cels Blaus

FRANCESC COLET, de Torneu-nos el cel blau!

ASSUMPTA PLANAS, de Recuperando el Cielo


1.- Text en català

2.- Texto en castellano

 

1.- Text en català

QUÈ LI PASSA AL CLIMA?

Mirem el cel i no volem saber que hi passa? Ens Trobem Davant d’un atemptat global de Conseqüències catastròfiques per al Planeta. Ho anomenen «canvi climàtic», però… què S’amaga realment darrera AQUEST concepte?

Des del Col·lectiu Torneu-nos el Cel Blau!, l’Associació Catalana Cels Blaus i el grup Recuperando el Cielo, ens plau convidar-te a la propera xerrada que es farà a l’Associació Plural-21 el proper dijous 26 de setembre a les 19:30 h.

Sota el títol QUÈ LI PASSA AL CLIMA? es comentaran les últimes novetats sobre la MANIPULACIÓ ARTIFICIAL DEL CLIMA i la GEOENGINYERIA, així com els riscos que comporten la pràctica d’aquests projectes.

Es comentaran les tècniques d’Enginyeria Climàtica que s’estan realitzant des de fa dues dècades en la nostra atmosfera. Del fenomen Greta com eco-activista mobilitzadora d’adolescents i el dubte per a qui treballa realment o si se l’està manipulant.

Del programa ionosfèric HAARP, capaç de modificar el clima mitjançant la radiació polsada de freqüències de ràdio a la ionosfera. De la importància del CO2. De la manipulació subliminal en la publicitat com a funció normalitzadora del poder corporatiu per al control de la ment perquè no puguem tan sols qüestionar res. De diferents teories, ja que mai s’ha informat a la població de les greus conseqüències que pot patir en implementar projectes de Geoenginyeria. També donarem unes pautes per intentar protegir-nos de la intoxicació química a la qual estem exposats sent víctimes ignorants d’això.

Se seguirà donant veu a destacades personalitats internacionals, metges, físics, investigadors, activistes i biòlegs, posant sobre la taula un aspecte científic d’aquest tema per contrarestar als anomenats «pseudo-científics» que intenten desprestigiar els que tenen una opinió diferent a la seva.

Perquè ningú et digui el que has de pensar o creure. Decideix per tu mateix/a. Per això és vital tenir més informació per saber Què li passa al Clima.


2.- Texto en castellano

¿QUÉ LE PASA AL CLIMA?

¿Miramos el cielo y no queremos saber qué pasa? Nos Encontramos Ante un atentado global de Consecuencias catastróficas para el Planeta. Lo llaman «cambio climático», pero… ¿qué esconde realmente detrás de este concepto?

Desde el Colectivo Torneu-nos el Cel Blau!, la Asociación Catalana Cels Blaus y el grupo Recuperando el Cielo, nos place invitarte a la próxima charla que se realizará en la Asociación Plural-21 el próximo jueves 26 de septiembre a les 19:30 h. 

Bajo el título ¿QUÉ LE PASA AL CLIMA? se comentarán las últimas novedades sobre la MANIPULACIÓN ARTIFICIAL DEL CLIMA y la GEOINGENIERIA, así como los riesgos que comportan la práctica de estos proyectos.

Se comentarán las técnicas de Ingeniería Climática que se están realizando desde hace dos décadas en nuestra atmósfera. Del fenómeno Greta como eco-activista movilizadora de adolescentes y la duda para quien trabaja realmente o si se la está manipulando.

Del programa ionosférico HAARP, capaz de modificar el clima mediante la radiación pulsada de frecuencias de radio en la ionosfera. De la importancia del CO2. De la manipulación subliminal en la publicidad como función normalizadora del poder corporativo para el control de la mente para que no podamos siquiera cuestionar nada. De diferentes teorías, ya que nunca se ha informado a la población de las graves consecuencias que puede padecer al implementarse proyectos de Geoingeniería. También daremos unas pautas para intentar protegernos de la intoxicación química a la que estamos expuestos siendo víctimas ignorantes de ello.

Se seguirá dando voz a destacadas personalidades internacionales, médicos, físicos, investigadores, activistas y biólogos, poniendo sobre la mesa un aspecto científico de este tema para contrarrestar a los llamados «pseudo-científicos» que intentan desprestigiar a los que tienen una opinión diferente a la suya.

Para que nadie te diga lo que has de pensar o creer. Decide por ti mism@. Por eso es vital tener más información para saber Qué le pasa al Clima.


 

MÉS INFORMACIÓ / MÁS INFORMACIÓN:

Internet:

Recuperando el Cielo.es 

Torneu-nos el Cel Blau!

GeoengineeringWatch.org/

Facebook: 

Associació Catalana Cels Blaus

Cielos naturales, Barcelona Ciudad

Youtube:  

Associació Catalana Cels Blaus  

Twitter:

Associació Catalana Cels Blaus  


Col·laboració: 3€ (*)

Gratuït per als socis de Plural-21 y de les entitats Col·lectiu TORNEU-NOS EL CEL BLAU!, la ASSOCIACIÓ CATALANA CELS BLAUS i el grup RECUPERANDO EL CIELO.es   

Es prega puntualitat

Es necessari inscriu-re’s prèviament per a assegurar la realització de cada acte i per a reservar plaça. Si ho desitges, pots fer servir aquest formulari:

    Tu nombre (obligatorio)

    Tu email (obligatorio)

    Teléfono (recomendado)

    Deseo:

    Deseo ser agregado a la lista de correo de Plural-21

    Sólo utilizaremos vuestro teléfono en caso de fuerza mayor, cuando no sea posible o no haya tiempo material para comunicar por e-mail novedades relacionadas con la actividad. No será almacenado en nuestra base de datos, y se descartará después de la conclusión del acto, salvo que indiques de forma expresa que deseas que lo anotemos para posterior uso

    Tu mensaje

    [recaptcha]

    (Obligatorio) Confirmo que he leído y acepto la Política de privacidad

      Gràcies pel teu interès!

     


    NOTA: Que ningú deixi de venir per raons econòmiques (amunt)

     

    Plural-21

    Associació per a tenir cura de la vida en un planeta viu

    Passatge de Gaiolà, 24, local. – 08013 Barcelona

    Entre c/Mallorca y c/Valencia, al costat de c/Sicilia

    A 130 metres de la Sagrada Família

    93 450 1300 – info@plural-21.orgwww.plural-21.org

    Metro: L2, L5 Sagrada Familia, L4 Verdaguer.
    Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

    Plural-21 a Google Maps

    Aquesta pàgina web, l’associació Plural 21 i els seus membres i col•laboradors, es comprometen amb l’exercici efectiu al dret reconegut en l’article 20 de la Constitució Espanyola a informar i a ser informats. És dret dels ciutadans a accedir a tota la informació disponible, contrastar-la i fer-ne ús sota la seva única i exclusiva responsabilitat.