Dijous, 26 de setembre 2019. Conferència:
Què li passa al clima?

A les 19:30 hores, a la seu de Plural-21.

A càrrec de:

NÚRIA CONESA, de l‘Associació Catalana Cels Blaus

FRANCESC COLET, de Torneu-nos el cel blau!

ASSUMPTA PLANAS, de Recuperando el Cielo


QUÈ LI PASSA AL CLIMA?

Mirem el cel i no volem saber que hi passa? Ens trobem davant d’un atemptat global de conseqüències catastròfiques pel Planeta. Ho anomenen “canvi climàtic”, però… què s’amaga realment darrera aquest concepte?

Ningú parla de les tècniques i projectes no informats a l’opinió pública de Geoenginyeria que s’utilitzen des de fa dècades a escala global. No solament això, sino que es desinforma, desprestigia i es manipula tot el que sigui informació no provinent dels científics autoritzats i pagats pe l’establishment. 

Parlarem de les tècniques de geoenginyeria climàtica. Del programa ionosfèric HAARP, capaç de manipular i modificar el clima mitjançant la radiació pulsada de freqüències de radio sobre la atmosfera. De la manipulació subliminal en la publicitat com a funció normalitzadora del poder corporatiu i enganyosa pel públic perquè no pregunti res. De diferents teories del perquè tot això, ja que no s’ha informat mai a la població del que està passant i les greus conseqüències que pot tenir. Dels trastorns en l’àmbit de la salut i dels perillosos efectes que poden provocar en ella. També donarem unes pautes per intentar protegir-nos de la intoxicació química de la qual en som ignorants víctimes,…

La finalitat principal de la xerrada és la de posar a l’abast de la gent informació des de la vessant NO oficial. Del que no es parla, donant veu a destacats científics, metges, físics, investigadors i biòlegs internacionals, per tal de poder arribar a conèixer, qüestionar i valorar millor el que pot estar passant en la biosfera i els efectes col·laterals sobre la nostra salut. És la única forma de poder exigir respostes clares a les autoritats corresponents, i sobretot, QUE NINGÚ ENS DIGUI EL QUE HEM DE PENSAR I CREURE. DECIDIM PER NOSALTRES MATEIXOS. Per això, tenir més informació per contrastar-la és vital per saber què li passa al Clima .

MÉS INFORMACIÓ:

A Internet:

Recuperando el Cielo.es 

Torneu-nos el Cel Blau!

GeoengineeringWatch.org/

Al Facebook: 

Associació Catalana Cels Blaus

Cielos naturales, Barcelona Ciudad

Al Youtube:  

Associació Catalana Cels Blaus  

Al Twitter:

Associació Catalana Cels Blaus  


Col·laboració: 3€ (*)

Gratuït per als socis de Plural-21 y de les entitats Col·lectiu TORNEU-NOS EL CEL BLAU!, la ASSOCIACIÓ CATALANA CELS BLAUS i el grup RECUPERANDO EL CIELO.es   

Es prega puntualitat

Es necessari inscriu-re’s prèviament per a assegurar la realització de cada acte i per a reservar plaça. Si ho desitges, pots fer servir aquest formulari:

Tu nombre (obligatorio)

Tu email (obligatorio)

Teléfono (recomendado)

Deseo:

Deseo ser agregado a la lista de correo de Plural-21

Sólo utilizaremos vuestro teléfono en caso de fuerza mayor, cuando no sea posible o no haya tiempo material para comunicar por e-mail novedades relacionadas con la actividad. No será almacenado en nuestra base de datos, y se descartará después de la conclusión del acto, salvo que indiques de forma expresa que deseas que lo anotemos para posterior uso

Tu mensaje

(Obligatorio) Confirmo que he leído y acepto la Política de privacidad

  Gràcies pel teu interès!

 


NOTA: Que ningú deixi de venir per raons econòmiques (amunt)

 

Plural-21

Associació per a tenir cura de la vida en un planeta viu

Passatge de Gaiolà, 24, local. – 08013 Barcelona

Entre c/Mallorca y c/Valencia, al costat de c/Sicilia

A 130 metres de la Sagrada Família

93 450 1300 – info@plural-21.orgwww.plural-21.org

Metro: L2, L5 Sagrada Familia, L4 Verdaguer.
Bus: 6, 19, 33, 34, H10, D50, V19, M24

Plural-21 a Google Maps

Aquesta pàgina web, l’associació Plural 21 i els seus membres i col•laboradors, es comprometen amb l’exercici efectiu al dret reconegut en l’article 20 de la Constitució Espanyola a informar i a ser informats. És dret dels ciutadans a accedir a tota la informació disponible, contrastar-la i fer-ne ús sota la seva única i exclusiva responsabilitat.