Jueves, 11 de septiembre 2014: Stand de Plural-21 en las carpas de Arc del Triomf

Jueves, 11 de septiembre, todo el día.

Stand de Plural-21 en las carpas en torno a l’Arc del Triomf.

Actividad gratuita.


Plural-21 participa a l’Stand nº 115 (veure plànol al Programa d’Activitats d’aquest esdeveniment)

 

Al nostre estand hi trobaràs:

 

Llibres

 • dels investigadors del Institut Nova Història (Jordi Bilbeny, Pep Mayolas, Lluís Ma Mandado, Enric Guillot, Paolo Pellegrino,…)
 • sobre el procés en marxa a Catalunya (Delenda est Hispania, Addendum, Escucha Sefarad, 9N 2014, La Declaració Unilateral d’Independència,…)
 • la novel·la Victus
 • altres temes característics de Plural-21: aigua de mar; Dr. Hamer; càncer: un procés reversible; desmuntar la SIDA; salut a casa; Tradició; etc.

Quaderns, DVD…

 • sobre temes diversos: Salut, VIH_SIDA (Desmuntar la SIDA), Actualitat, Política, Filosofia, Salut ambiental, Bioconstrucció…

Informació sobre les nostres ACTIVITATS

 • Seras benvingut/da a qualsevol de les nostres activitats, i seran ben rebuts suggeriments, crítiques, ofertes de col.laboració…

Possibilitat de fer-te’n soci/sòcia o col.laborar econòmicament

 • Plural-21 és una associació que no rep cap classe de subvenció, i que funciona gràcies a les aportacions econòmiques dels seus socis i amics, a l’esforç de l’equip i dels desinteressats voluntaris, als qui agraïm molt especialment el seu esforç i dedicació.
 • L’any 2013, Plural-21 va oferir a la seva seu 128 activitats, moltes gratuïtes, amb una assistència total de 1.531 persones. Pots veure un extracte aquí: Extracte activitats 2013 (PDF)… i al 2014 continuem amb encara més empenta!
 • Si desitges col.laborar econòmicament, pots fer-ho directament durant la teva visita al nostre stand, o si ho prefereixes, pot fer una donació mitjançant Pay Pal o transferència, o també fer-te’n soci/sòcia a travès de la nostra web.

Programa MOSTRA D’ENTITATS 2014, Gent de la Terra + plànol stands (PDF)

Mostra entitats 2014 from Fora de Quadre on Vimeo.


A més, et recordem que el proper dissabte, 13 de setembre, tot el dia, hi hauran quatre interessantíssimes activitats en commemoració de la Diada, sota el títol comú:

APROPAR-SE A LA VERITAT DEL PASSAT PER A DECIDIR MILLOR AVUI

 • Dissabte, 13 de Setembre, 10,30 h. Presentació de llibre. Activitat gratuïta

BARCELONA 1713, CAPITAL D’UN ESTAT. Un viatge a la Barcelona de fa 301 anys

Per JORDI PEÑARROJA (Barcelona, 1944). Escriptor i fotògraf. Autor de Indis i negres catalans. De Santes Creus a Santo Domingo (2014); Barcelona 1713, capital d’un Estat (2013); Pessebre vivent independentista d’Arenys de Munt (2012); Ictineus (2010); Barcelona: sentir

l’Onze de Setembre. Vol. 1 (2007); Edificis viatgers de Barcelona (2007), tots sis editats a Llibres de l’Índex. I de sis llibres més.

També ha dissenyat i editat cinc exposicions per al Memorial 1714 (1997-2008). Guardonat amb el “Premi de la Crítica Serra d’Or 1981”. Etc.

 

 • Dissabte, 13 de Setembre, 12,15 h. Conferència. Activitat gratuïta

(R)EVOLUCIONAR CATALUNYA: una mirada sistèmica a un procés transformador

Per JESÚS GABRIEL, escriptor, coach, astròleg, prospectivista i ciclòleg. Ha publicat: LA EMPRESA Y LOS CINCO ELEMENTOS. Medicina China y Management Holístico (Almuzara), FENG SHUI. El Arte de crear un entorno positivo para tus emociones (RBA-Integral), Buscando nuestro momento Eureka (Ediciones Códicer), QUIRÓN: Viaje alrededor de un sentimiento herido (Agora de Ideas), LILITH: El enfado interior (Agora de Ideas), Manual de Astrología (Robin Book), El Arte de la Metáfora (Blog), El Observatorio de la Cronosfera (Blog)

 

 • Dissabte, 13 de Setembre, 16 h. Intercanvi entre qui decideixi venir i participar. Activitat gratuïta

ESTIC DESCOBRINT QUE TINC MENTALITAT DE CONQUERIT… I, EN PARAL·LEL, QUE D’ALTRES TENEN MENTALITAT DE CONQUERIDORS. Per entendre el que està passant a Catalunya, ¿és la clau situar-ho en termes de tres segles de relacions perverses, de domini i repressió, entre vencedors i vençuts? ¿I de dos segles més de censura i d’espoli històric? I… ¿cal anar encara més enrere? ¿’Derecho de conquista’? ¿Es pot parlar d’intent de genocidi?

Introdueix: LLUÍS BOTINAS (investigador independent i president de Plural-21)… i qui ho desitgi

 

 • Dissabte, 13 de Setembre, 17,30 h. fins…    Activitat gratuïta

SITUAR COM CAL LA GUERRA DE SUCCESSIÓ, EL TRACTAT D’UTRECHT, EL SETGE DE BARCELONA, L’11 DE SETEMBRE, EL “DECRETO DE NUEVA PLANTA”… I EL QUE VE DESPRÉS

Per JORDI MIRAVET, economista, president del MEMORIAL 1714 (formalitzat el 1985). S’analitzarà les Declaracions que ha tret el Memorial

LA DIADA 2014—Apropar-se a la veritat del passat per a decidir millor avui—Dissabte, 13 Setembre (PDF)

NOTA: Aquesta Jornada continuarà els dies 19 i 20 abordant la relació entre LA MATEMÀTICA DE LA HISTÒRIA I LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA. Per JULI GUTIÉRREZ DEULOFEU, net i continuador d’ALEXANDRE DEULOFEU, descobridor de la Matemàtica de la Història:

 


 

Plural-21

Asociación para el cuidado de la vida en un planeta vivo

Cartagena 230, 5º 1ª, tocando c/Mallorca (ver foto)

93 450 1300 –  info@plural-21.org  –  www.plural-21.org

Metro: L2 Encants, L5 Sagrada Familia.

Bus: H8 (antes: 15), 19, 33, 34, 35, H10 (antes: 43, 44), 50, 51, 62, 92, B20, B24 

Cambios en las líneas de autobús en Barcelona: http://www.tmb.cat/es/implantacio-noves-linies

 

Plural-21 en Google Maps

 

Compartir

Comments are closed.