Estrena presencial a Balaguer: «Una dosis de realidad: Virus, vacunas y pandemias»

El dissabte 11 i el diumenge 12 de març de 2023, s’estrenaran les dosis 4, 5 i 6

https://unadosisderealidad.es/

PROGRAMA

El documental té 6 capítols, sis dosis. Dissabte i diumenge passats, 4 i 5 de març, es van estrenar a Plural-21 les dosis 1, 2 i 3. Va ser un acte molt emotiu i enriquidor.

Seguirem a Balaguer, a la seu de l’Associació Dolça Revolució, amb les dosis 4, 5 (dissabte 11) i 6 (diumenge 12), que completen aquest contundent i esclaridor documental, pioner al món (no en coneixem cap altre tan llarg i complet, i tan didàctic). Hi assistiran els entrevistats Josep Pàmies, Teresa Morera, Marina Vidal i el nostre president, Lluís Botinas, i part de l’equip documental Alícia Ninou, Paula Ninou i Adriana Pinilla. Una gran oportunitat per a assistir i participar en un bon debat!

Per a inscripcions, si us plau, escriure a: documental@unadosisderealidad.es

El documental dirigit per Alícia Ninou (Alish) amb l’equip tècnic de: Abraham Navarro, Adriana Pinilla, Paula Ninou i Belén Doménech, inclou 52 entrevistes. El rodatge va començar el setembre del 2021 en autocaravana, i ara, any i mig després, els fruits veuen la llum gràcies a somniadors amb una motivació comuna:

«Confiem en la meravellosa intel·ligència del nostre cos, i pensem que la salut no té res a veure amb els avenços tecnològics de la medicina actual. Apostem per una sanitat més respectuosa amb l’organisme i totalment lliure de tòxics»

Les dosis 1, 2 i 3 ja estan disponibles al canal Odysee:

 

S’agraeïxen aportacions que ajudin a fer-ne difussió:

 

ENLLAÇ PER A APORTACIONS