1990-2020
30 anys tenint cura de la Vida

Volem assenyalar-te que aquest 2020 és el número 30 de la nostra història. Poques entitats de qualsevol tipus arriben a tres dècades d’activitat continuada!
Una activitat que en els darrers temps estem posant sota el lema VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT.
Pel nostre TRIGÈSIM ANIVERSARI recuperarem i presentarem durant tot l’any 2020 els temes més interessants que hem tractat al llarg d’aquests 30 anys.
Ens ajudes a completar i a organitzar amb rigor el contingut que estem recuperant?
Ens ajudes a aconseguir obrir nous espais?
Ens ajudes a enfortir Plural-21? Fes-te’n soci i/o voluntari!

15, 16, 22 de febrer i 14 de març 2020. Curs:
Qi Gong, Pràctica Energètica de Sanació

Ajusta el teu cos. Equilibra les teves emocions, Flueix amb el Moviment.
A càrrec de: ISABEL CALPE, Doctora en Antropologia i Mestra de Qi Gong.
El Qi Gong de la Verticalitat és una pràctica corporal basada en la circulació del Qi o Energia vital que ens aporta un equilibri físic, emocional i mental. Fonamentada en la tradició xinesa i en la ciència moderna, aquesta pràctica transformadora i potent ens ajuda a ajustar el nostre cos i desfer tot tipus de tensions i bloquejos: energètics, respiratoris, emocionals…
En aquest curs donarem les claus d’aquesta pràctica, basada en exercicis senzills i eficaços aptes per a tots. Una experiència única d’auto-sanació.

19 de febrer i 18 de març 2020. Cicle:
Mecanismes i perills dels fàrmacs per Teresa Morera
Sessions de matí

 A càrrec de: TERESA MORERA. Naturòpata i ex-farmacèutica.
PRIMERA SESSIÓ. 19 DE FEBRER DE 2020, 10:00 a 14:00
Introducció: aspectes generals de la meva experiència com a farmacèutica i conceptes generals en farmacologia
Psicofàrmacs: legals i il·legals
Analgèsics, antiinflamatoris i antiàcids. També els antihistamínics com a fàrmacs d’ús cada vegada més comú
SEGONA SESSIÓ 18 DE MARÇ DE 2020, 10:00 a 14:00
Infeccions: Antifúngics, antibiòtics, antivirals i vacunes
Circulació: Antihipertensius i anticoagulants. Menopausa
Metabolisme: Diabetis, colesterol, osteoporosi i medicació corresponent

SUSPENDIDO
Sábado, 29 de febrero 2020:
Taller de Medicina Simbólica

SUSPENDIDO

Impartido por: Maxime Janin. Maxime es científico de formación, y formado a la Medicina Simbólica desde 2013. Enseña este método novedoso en Francia donde también da conferencias sobre el tema. A partir de marzo, iniciará la primera formación en España. 
Las técnicas actuales de cuidado incluyen el cuidado del físico (medicina del cuerpo humano) y del psico-emocional (medicina del mente, del espíritu). La Medicina Simbólica explora una tercera puerta de curación complementaria que se basa en tres observaciones: la vida tiene un sentido y su objetivo es un despertar de la consciencia, reconocer del interior el mecanismo de creación de sus bloqueos y aportar una respuesta adaptada en fin que el paciente se auto-cure. Este medicina del alma se llama Medicina Simbólica.

Presentació del
“Cicle Trigèsim Aniversari”
Presentación del
“Ciclo Trigésimo Aniversario”

6 de març 2020, a les 19:30 hores, a la seu de Plural-21
Volem celebrar aquests primers 30 anys de dedicació i entrega per a millorar la persona, la societat i el planeta. Una activitat que recentment concentrem en el lema VIDA-VERITAT-LLIBERTAT-IDENTITAT. Per al nostre TRIGÈSIM ANIVERSARI recuperem i presentem durant els propers mesos els temes més interessants que hem tractat al llarg d’aquests 30 anys.
Queremos celebrar estos primeros 30 años de dedicación y entrega para mejorar la persona, la sociedad y el planeta. Una actividad que recientemente concentramos en el lema VIDA-VERDAD-LIBERTAD-IDENTIDAD. Para nuestro TRIGÉSIMO ANIVERSARIO recuperamos y presentamos durante los próximos meses los temas más interesantes que hemos tratado a lo largo de estos 30 años.