La melodía arcaica y la visión germánica del Cosmos y de la sociedad, según el Dr. Hamer

Miércoles, 25 de mayo de 2022

Conferencia de Giovanna Conti

¿Qué relación tiene la melodia arcaica con los programas biológicos y sensatos (SBS) de la Ciencia Curativa Germánica (también conocida como NMG)? ¿Qué potencial beneficioso o curativo puede tener? ¿Estamos ante un nuevo y revolucionario paradigma de la musicoterapia? Éstas incognitas y sus descubrimientos serán el hilo conductor de la conferencia de nuestra invitada, pianista y profesora de música, gran conocedora de la NMG.«

Curso presencial sobre la melodía arcaica

26 y 27 de mayo de 2022

A cargo de Giovanna Conti

¿Tarareas, silbas, murmuras, lloras, ríes, gritas…?
Si es así, todo está bien: ¡Tus melodías arcaicas te están curando, la Naturaleza te está cuidando y tu psique-cerebro-órgano están intercambiando frecuencias con el Cosmos!
En este curso de dos días, conoceremos qué es una melodía arcaica, qué relación tiene con los programas biológicos y sensatos (SBS) de la Ciencia Curativa Germánica (también conocida como Nueva Medicina Germánica), y qué potencial beneficioso conlleva.

Aprendre a actuar als hospitals per rebre tractaments adequats

1, 2 i 3 de juliol de 2022

Per Vanesa Bachero i Juan Fran Martin

La seva experiència, ens ajudarà a conèixer quins són els drets dels pacients, quins protocols i tractaments compassius es poden demanar, quan s’ha d’anar a un jutjat per reclamar els nostres drets, què poden aportar la medicina i l’ozoteràpia, entre d’altres.

Una dosis de realidad: Entrevista al Dr. Patrick Quanten

La cápsula 7 del documental «Una dosis de realidad: «Virus, vacunas y pandemias»» nos presenta una entrevista al Dr. Patrick Quanten, médico belga jubilado. El Dr. Quanten impartirá un Ciclo de conferencias presenciales entre el 20 y el 24 de abril de 2022 en Plural-21.

Curs presencial «Coneix el teu cos»

Setembre de 2022

Docent: Josep Maria Subirà i Vallès
Dies: Dimarts i dijous
Horari: Pendent de confirmar
Dates: Pendent de confirmar

Davant la situació d’emergència sanitària en què ens han col·locat, es fa necessari donar a conèixer com funciona el nostre cos, potenciar-lo per a poder cuidar-lo de la millor manera possible, i evitar que es perdi la seva capacitat d’autoreparació.

Comiat UCI

Publiquem una carta, emocionant i plena de saviesa, de la nostra sòcia Rita Prat Carballol en la que, després de 46 anys dedicats a treballar en l’àmbit sanitari com a infermera, reflexiona sobre les «contradiccions, les absurditats i les incoherències» que han dominat els camps polític, social i mèdic-sanitari des de la declaràció de pandèmia.

Per a la nostra companya, «Cal respectar les decisions que prengui cada ésser humà. No és moral ni ètic pressionar o coaccionar a prendre un camí o un altre, a injectar-se o no una substancia de la qual no sabem gaire de la composició, ni sabem qui se’n fa responsable si es produeixen efectes adversos.«

Us animem a llegir-la!

También podéis leer el texto en castellano