33 anys de l’Associació Plural-21
33 años de la Asociación Plural-21

El 6 d’octubre de 1999 l’antiga Associació C.O.B.R.A., que funcionava des de 1990, va passar a ser «Plural-21, Associació per a tenir cura de la Vida en un Planeta Viu». Sumant els anys de tasca d’ambdues Associacions, celebrem 33 anys.
Per celebrar el proper 33è aniversari, proposem un Cicle de Conferències que, sota el títol general «PARLEM DE …», s’emetran en directe un cap de setmana al mes des del setembre d’enguany fins al juny del 2024.
Programació d’activitats set-oct-nov
El 6 de octubre de 1999 la antigua Asociación C.O.B.R.A., que funcionaba desde 1990, pasó a ser Plural-21, Asociación para el cuidado de la Vida en un Planeta Vivo. Sumando los años de labor de ambas Asociaciones, celebramos 33 años.
Para celebrar el próximo 33 aniversario, proponemos un ciclo de conferencias, “HABLEMOS DE…”, que se emitirán un fin de semana al mes en directo desde setiembre de este año hasta junio del 2024
Programación de actividades set-oct-nov

TALLER DE VISIÓ INTUÏTIVA: «Iniciació a la capacitat de veure sense els ulls»

Places tancades
Dissabte 30 de setembre de 9h a 14h
Propera data: dissabte 18 novembre 2023
Imparteix: por Jordi Imbert i Tania Agorreta del Centre Intuitu

Presencial
La visió intuïtiva és la capacitat de percebre el nostre entorn físic immediat sense la necessitat d’utilitzar els «5» sentits tradicionals. És una capacitat humana que tots podem desenvolupar i que es coneix en alguns indrets del món com a visió extraocular. 

Taller de cosmètica artesanal

Diumenge 1 d’octubre de 2023
A càrrec de Roser Giménez
Horari: de 10h a 14h (presencial)
Colaboració: 45€ (35€ per a socis de Plural-21)
Inscripcions a través d’ info@plural-21.org

El taller durarà unes quatre hores, i  constarà d’una part teòrica, amb dossier inclòs, i d’una part eminentment pràctica, on cada participant elaborarà els seus propis productes. En aquest cas realitzarem un sèrum hidratant, un contorn d’ulls, un netejador facial sòlid i un desodorant roll-on.